Неки људи беже из града како би се опустили и уживали у миру и спокоју, али једно такво место постоји и у срце Инђије. На једва пар стотина метара  од центра града, и у близини популарног шеталишта налази се Ин клуб (In Club)

To je мали луксузни хотел где се удобност и елеганција сусрећу с модерним садржајима. Хотел нуди разноврсне смештајне опције, укључујући простране собе и луксузне апартмане, прилагођене потребама гостију.

Можете уживати у врхунском доживљају кафе у средишњем кафићу, где ћете открити богатство укуса и мириса најквалитетнијих напитака. Амбијент је дизајниран како би пружио пријатно окружење за опуштање или састанке с пословним партнерима.

За оне који желе одржавати кондицију током боравка, модерна теретана опремљена је најновијом опремом. Без обзира на ваш ниво активности, пружиће Вам савршен простор за вежбање и одржавање здравог стила живота.

Посвећеност врхунској услузи осигураће да сваки тренутак проведен у хотелу буде незабораван. Било да сте пословни путник, туриста или само желите уживати у удобности и луксузу, Ин клуб (In Club) је право место за вас. Добродошли у савршен спој елеганције, удобности и врхунске услуге.

 

Пројекат „ОДМОР У ИНЂИЈИ“ суфинансиран је средствима из буџета Општине Инђија.
„Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства“
Посебна захвалност Туристичкој организацији општине Инђија.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *