Под слоганом „АВАНТУРА ПОЧИЊЕ ОВДЕ!“ на Београдском сајму ће од 22. до 25. фебруара  бити одржана првокласна туристичка манифестација, скуп целог региона југоисточне Европе и других делова света 45. Међународни сајам туризма (хале 1, 1А и 4) и 19. Међународни сајам хотелско-угоститељске опреме ХОРЕЦА-ОПРЕМА (хале 2А и 2Ц).

Фото: Београдски сајам

Земља партнер Сајма туризма 2024 – Република Грчка. Грчка и Србија настављају успешну сарадњу у области туризма овогодишњим партнерством на 45. Међународном сајму туризма на Београдском сајму, где ће Грчка, убедљиво најтраженије тржиште за грађане Србије који летују у иностранству, ове године бити посебно представљена као земља партнер.  Ова сарадња допринеће даљем унапређењу туристичког промета између две земље, имајући у виду да је и број грчких туриста у Србији у сталном порасту.

Туристичку понуду општине Инђије представиће Туристичка организација општине Инђија на атрактивном штанду у хали 4 Београдског сајма, са посебном акцентом на наставак реализације пројекта „Српска Kападокија“ и сезону Но. 2 летења балоном на топао ваздух на Kрчединској ади.

„Општина Инђија и Туристичка организација општине Инђија наступају самостално ове године на Међународном сајму туризма у Београду. Оно што је акценат и оно што ћемо ми представљати као главну атракцију и окосницу турстичке понуде општине Инђија јесте пројекат „Српска Kападокија“ и летење балонима на топао ваздух изнад Kрчединске аде и то је нешто што сматрамо најпривлачнијим за туристе и нешто што је најатрактивније што ми можемо да понудимо нашим туристима. “ рекао је Урош Трифуновић в.д. директора Туристичке организације општине Инђија.

Урош Трифуновић в.д. директора Туристичке организације општине Инђија

Туристичка организација општине Инђија ће на павиљону Покрајиснког секретаријата за привреду и туризам представити ВР презентацију Kелтског села. Део павиљона покрајинског секретаријата ће бити избрендиран, биће постављена ВР кабина и ВР наочаре, где ће посетиоци моћи да погледају ВР презентацију и кроз ту презентацију практично се прошетају Kелтским селом.

Туристичка организација општине Инђија припремила је и спектакл на овогодишњем Сајму туризма на простору Београдског сајма, поред пешачке пасареле (пре хале 1) у четвртак, петак и суботу у периоду од 12 до 14 часова. У плану је постављање балона на топао ваздух и организовање везаног лета. У том преиоду биће организована Баллоон партy на којој ће уз музику Ђ Мисхкинса бити најављен први промотивни лет балоном који ће се десити у четвртак 22. фебруат у 14 часова.

Ово ће бити посебна атракција како за сајам тако и за све посетиоце јер ће имати прилику да се фотографишу, да исту објаве на својим друштвеним мрежама уз ознаку #инђијатревел и тако учествују у наградној игри коју организује Туристичка организација општине Инђија. Власник чија фотографија буде имала највише лајкова освојиће две карте за летење балоном изнад Kрчединске аде.

више на: https://www.instagram.com/indjija.travel/

Нова сезона летење балонима изнад Kрчединске аде требало би да почне 1. јуна, односно у првим даним јуна чим временске прилике и востај Дунава то дозволе, док ће сезона у Kелтском селу почети крајем марта месеца.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *