Pod sloganom „AVANTURA POČINJE OVDE!“ na Beogradskom sajmu će od 22. do 25. februara  biti održana prvoklasna turistička manifestacija, skup celog regiona jugoistočne Evrope i drugih delova sveta 45. Međunarodni sajam turizma (hale 1, 1A i 4) i 19. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme HORECA-OPREMA (hale 2A i 2C).

Foto: Beogradski sajam

Zemlja partner Sajma turizma 2024 – Republika Grčka. Grčka i Srbija nastavljaju uspešnu saradnju u oblasti turizma ovogodišnjim partnerstvom na 45. Međunarodnom sajmu turizma na Beogradskom sajmu, gde će Grčka, ubedljivo najtraženije tržište za građane Srbije koji letuju u inostranstvu, ove godine biti posebno predstavljena kao zemlja partner.  Ova saradnja doprineće daljem unapređenju turističkog prometa između dve zemlje, imajući u vidu da je i broj grčkih turista u Srbiji u stalnom porastu.

Turističku ponudu opštine Inđije predstaviće Turistička organizacija opštine Inđija na atraktivnom štandu u hali 4 Beogradskog sajma, sa posebnom akcentom na nastavak realizacije projekta „Srpska Kapadokija“ i sezonu No. 2 letenja balonom na topao vazduh na Krčedinskoj adi.

„Opština Inđija i Turistička organizacija opštine Inđija nastupaju samostalno ove godine na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu. Ono što je akcenat i ono što ćemo mi predstavljati kao glavnu atrakciju i okosnicu turstičke ponude opštine Inđija jeste projekat „Srpska Kapadokija“ i letenje balonima na topao vazduh iznad Krčedinske ade i to je nešto što smatramo najprivlačnijim za turiste i nešto što je najatraktivnije što mi možemo da ponudimo našim turistima. “ rekao je Uroš Trifunović v.d. direktora Turističke organizacije opštine Inđija.

Uroš Trifunović v.d. direktora Turističke organizacije opštine Inđija

Turistička organizacija opštine Inđija će na paviljonu Pokrajisnkog sekretarijata za privredu i turizam predstaviti VR prezentaciju Keltskog sela. Deo paviljona pokrajinskog sekretarijata će biti izbrendiran, biće postavljena VR kabina i VR naočare, gde će posetioci moći da pogledaju VR prezentaciju i kroz tu prezentaciju praktično se prošetaju Keltskim selom.

Turistička organizacija opštine Inđija pripremila je i spektakl na ovogodišnjem Sajmu turizma na prostoru Beogradskog sajma, pored pešačke pasarele (pre hale 1) u četvrtak, petak i subotu u periodu od 12 do 14 časova. U planu je postavljanje balona na topao vazduh i organizovanje vezanog leta. U tom preiodu biće organizovana Balloon party na kojoj će uz muziku Đ Mishkinsa biti najavljen prvi promotivni let balonom koji će se desiti u četvrtak 22. februat u 14 časova.

Ovo će biti posebna atrakcija kako za sajam tako i za sve posetioce jer će imati priliku da se fotografišu, da istu objave na svojim društvenim mrežama uz oznaku #inđijatrevel i tako učestvuju u nagradnoj igri koju organizuje Turistička organizacija opštine Inđija. Vlasnik čija fotografija bude imala najviše lajkova osvojiće dve karte za letenje balonom iznad Krčedinske ade.

više na: https://www.instagram.com/indjija.travel/

Nova sezona letenje balonima iznad Krčedinske ade trebalo bi da počne 1. juna, odnosno u prvim danim juna čim vremenske prilike i vostaj Dunava to dozvole, dok će sezona u Keltskom selu početi krajem marta meseca.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *